Du er her Arrangementer

Til forside <- Kalender: Arrangementer

Marts

Kirkebyt | Konfirmation | Forårskoncert | Årsmøde

Rasmus Lyberth med band | Bibelslam!

Udflugt til Middelaldercentret

Årsmøde for frie grundtvigske menigheder

Tilbagevendende tilbud

Kirkekaffe | Litteraturkredsen | Tirsdagstræf

Gås logo

Marts:

.

Kirkebyt
4. marts

Korskirken og Den gamle Friskole

Der er kirkegang, men Sognemenigheden kommer først og besøger valgmenigheden den 28. oktober.

svævende fuglekasser i forårsdis

Forårskoncert
11. marts

Korskirken

Violinist Eva Kristine Boulekbache Vasarhelyi og vores organist Hanne Helledie giver koncert..

Årsmøde

Valgmenighedens Årsmøde
14. marts

Den gamle Friskole

Vallekilde Valgmenighed holder årsmøde. Dagsorden udsendes til medlemmerne.

Årsmøde

Palmesøndag
25. marts

Korskirken

Vi ønsker stort tillykke til de unge, der denne dag bliver konfirmeret i Korskirken.

Kommende konfirmandhold starter i september 2018
.

April:

Rasmus Lyberth

Koncert med Rasmus Lyberth
Lørdag,

Korskirken

Han kan fylde spillesteder til bristepunktet og begejstre både publikum og anmeldere.
Det er altid en betagende og helt enestående oplevelse at høre Rasmus Lyberth synge sine grønlandske sange. Rasmus besidder en ganske speciel evne til at formidle de dramatiske, storslåede og kontrastfyldte fortællinger, der både findes i Grønlands natur og menneskeskæbner.

Koncerten er arrangeret i samarbejde med Musikforeningen Drauget.
Billetter á 120 kr. kan købes via Draugets hjemmeside

collage

Gudstjeneste med bibelslam

Korskirken

I løbet af gudstjenesten kan alle, der har lyst, byde ind med ord og holdninger til søndagens tekst. Det kaldes også for "bibelslam". Det er 3. søndag i fasten og teksten er fra Johannesvangeliet kap. 14 vers 1-11, hvor temaet bl.a. er at finde vej. Her omtaler Jesus sig selv som "vejen, sandheden og livet", - kender man ham, kender man Gud..

Maj:

Gås

Udflugt til Middelaldercentret

Søndag,
13. maj

kl. 9-17

(Parkeringspladsen kl. 9:00)

Du kommer ud på en tidsrejse, når vi besøger det levende museum om middelalderen. Vi tager med bus fra Korskirken kl. 9 og kører til Middelaldercentret på Falster. Her venter sjove, lærerige og interessante oplevelser for børn og voksne i det levende museum, - et landskab med skibe, borge, hytter, dyr - og befolket med bønder, købmænd, håndværkere, riddere… Mere om Middelaldercenteret.

Vi drikker kaffe undervejs, og på hjemturen gør vi holdt ved Farøbroen og får kaffe og kage.
Hjemkomst ca. kl. 17:00.

Deltagerpris:

• inkl. billetter: 250 kr. for voksne.
  • 100 kr. for børn.

Tilmelding til Janne eller Berit.

Kontakt Janne: tlf. 5965 6580 / email.
Kontakt Berit: tlf. 2461 2604 / email.

Juni:

logo mere om de frie grundtvigske valg- og frimenigheder

Årsmøde for frie grundtvigske menigheder
Lørdag-Søndag
2. - 3. juni

Vallekilde Valgmenighed

Hvert år holder Foreningen af Grundtvigske Valg- og Frimenigheder et årsmøde, hvor fælles interesser drøftes. Mødet går på omgang blandt menighederne, og i år er det os i Vallekilde Valgmenighed, der er værter. Mødet finder sted i weekenden 2.-3. juni og foregår på højskolen, i kirken og rundt om i Vallekilde.

Udover generalforsamling i foreningen et par timer om lørdagen, byder mødet på foredrag, debat, teaterforestilling, Vallekildeture, sang, historier, god mad og hyggeligt samvær. Tilmeldingerne er begyndt at komme fra de andre frie menigheder, og vi håber, at mange fra vores egen menighed også har lyst til at deltage, - enten i hele mødet eller blot en af dagene.

Du kan læse programmet her.
Velkommen til årsmødet!

Ring eller skriv til Janne senest 1. maj for tilmelding.

Kontakt Janne: tlf. 5965 6580 / email.

Tilbagevendende tilbud:

Kirkekaffe,- vores egen bryg

Kirkekaffe
Efter gudstjenestetid Præsteboligen, i kirkedøren eller Den gamle Friskole

Kom og få en hyggelig snak over en kop kaffe, efter gudstjenesten! I løbet af året vil vi ca. en gang om måneden byde på kirkekaffe - enten i Præsteboligen eller i Den gamle Friskole. Vi plejer at have en god stund, hvor der både er lejlighed til at få hilst på hinanden og mulighed for at vende præstens prædiken, hvis nogen skulle have lyst til det...

Datoer for Kirkekaffe:

Søndag, 4. marts.
Fredag, 30. marts.
Søndag, 22. april.
Torsdag, 10. maj.
Søndag, 20. maj.
Søndag, 17. juni.
Søndag, 1. juli.
Søndag, 29. juli.
Søndag, 26. august.
Søndag, 14. oktober.
Søndag, 4. november.
Søndag, 16. december.

Lad dig inspirere

Litteraturkredsen

Tirsdage

kl. 10-12

i Den gamle Friskole.

Litteraturkredsen mødes ca. hver 14. dag, altid om tirsdagen fra kl. 10-12.

Ud over at vi får læst mange gode bøger til fælles inspiration har vi det også ret så hyggeligt. Og det vil vi meget gerne dele med flere, der har lyst til at læse. Ind i mellem spiser vi frokost sammen. Så mød endelig op, - alle kan være med..

Kontakt Janne for flere informationer. Telefon 5965 6580 eller send en email

Tirsdagstræf - stedet, hvor meget kan ske!

Tirsdagstræf
Tirsdage
kl. 14:00-16:30

i Den gamle Friskole
Tirsdagstræf holder pause fremtil uge 43.