Du er her Bryllup

Til forside <- Bryllup

Til bund

Vielse i Korskirken aftales med præsten. Forud for vielsen vil der være en samtale med præsten, hvor forløbet af vielsen gennemgås. Inden da skal parret henvende sig på rådhuset i bopælskommunen og anmode om en såkaldt prøvelsesattest. - Det anbefales at man gør det i god tid, før brylluppet skal stå.

Prøvelsesattesten samt kopi af parrets dåbsattester afleveres hos præsten. Salmer aftales med præsten, pyntning af kirken med graveren. Man kan også selv stå for kirkepynten. Og så skal parret vælge to personer, der er villige til at stå som vidner til vielsen. - Præsten skal have navne og adresser herpå.

Vielse i Korskirken er naturligvis gratis for medlemmer (mindst én af parterne er medlem). Man betaler dog for kirkepynten, medmindre man selv står for den. Vielse af ikke-medlemmer kan finde sted, men så betaler man for det.

Download,- hvordan? Download: pdf (58 kb)

Til forside <- Bryllup